måndag 16 mars 2015

Årets bästa från UF-mässan från 2015



Årets vara Salta uf Philips vara kan vara användbar för att slippa transportera saltet in och ut genom skåpen, Det är även en mycket fin och välgjord design och man får en mycket fräshare och naturligare smak än vanligt butikssalt.

 Årets säljare: Storebrorsan storebrorsans idé är att man ska ge sitt barn ett band där det står sitt eget nummer om han/hon kommer bort, Säljarna vid den här montern stack ut bland då han fick en att känna sig viktig.

 Årets monter: Philip börnå- salta uf Philip Börnå vd på Salta uf tyckte vi hade den finaste och mest välgjorda montern. Motivering han la ner mycket tid på att tänka och konstruera den och fick ett stilrent resultat.

 Årets Tjänst: däck montering Nybro däck montering är ett UF företag som hjälper dig byta deck för endast en hundring. Istället för att gå till ett större företag och betala flera hundra, kan du enkelt åka till UF företaget och betala en mindre slant.

 Årets hantverk: Philip Börnå-salta uf hantverket på denna vara var mycket hög kvalite och snyggt utformat, med en slät ölandssten i botten och ett litet snyggt rivjärn

 Hållbart företagande: Charlie Liljås Däck montering Motivering dom har tänkt på en sak som många behöver hjälp med och gör det till ett bra pris.


 Oliver/Kalle/Hugo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar